Meny – mars 2018 

DELLO CHEF – KOKKENS VALG

Se tavlen eller spør din servitør
for dagens spesialiteter

ENTRATA – FORRETT

CARCIFOLI AL MIELE   148,-
artisjokk, honning, sitronsaft, ruccola, mandler (N)

BURRATA E RUCCOLA   138,-
burrata og ruccola, balsamisk vinaigrette (M)

ANTIPASTO MISTO   148,-
oster, italiensk spekemat, grønnsaker (M)

BRUSCHETTA   118,-
hakket tomat, basilikum, hvitløk, grillet brød (G)

INSALATA – SALAT

INSJALATA MISTA   128,-

AL GORGONZOLA   128,-
gorgonzola, spesiell balsamisk vinaigrette, valnøtter (M N )

ALLERGENER:

G gluten, S skalldyr, E egg, F fisk, P peanøtter, S soya, M melk, N nøtter (mandel, hassel, val, cashew, pekan, para, pistasje), SE selleri, SEN sennep, SES sesam, SK skjell & bløtdyr, L lupin

CARNE – KJØTT

ENTRECOTE   298,-
blandet salat, ferske grønnsaker

BRASATO AL VINO ROSSO   298,-
ovnsbakte potet, ferske grønnsaker

PRIMI PIATTI – HOVEDRETT

LASAGNA   188,-
ragu og mozarella, parmesan (G M)

RAGU   188,-
tomatsaus, kjøtt, parmesan (G M)

LINGUINI CON POMODORO   168,-
tomatsaus, hvitløk, fersk basilikum, parmesan (G M)

CARBONARA   178,-
guanciale, persille, egg (G M E)

RISOTTO RUNGHI   188,-
blandet sopp, hvitvin hvitløk, persille, parmesan (M)

LINGUINI TRUFFEL E MASCARPONE   198,-
blandet sopp, mascarpone, spinat, trøffelolje (G M)

AMATRICIANA   188,-
tomatsaus, guanciale

LINGUINI AL PESTO   168,-
basilikum, pinjekjerner, hvitløk, olivenolje, parmesan (M)

DOLCI – DESSERT

TIRAMISU (E M)   93,-

CANNOLI SICILIANI (N)   93,-

PANNA COTTA (M)   93,-

ISKREM (M), SORBET   93,-

  22 46 43 43