Meny – september 2018 

DELLO CHEF – KOKKENS VALG

Se tavlen eller spør din servitør
for dagens spesialiteter

ENTRATA – FORRETT

BRUSCHETTA   108,-
hakket tomat, basilikum, hvitløk, grillet brød (G)

ANTIPASTO MISTO   248,-/2 pers.
oster, italiensk spekemat, grønnsaker (M)

CAPRESE   138,-
ferske tomater, fior di latte mozzarella, basilikum, svart pepper (M)

BURRATA   168,-
løk, sopp, favabønner, balsamic vinegar, basilikum, svart pepper (M)

PARMIGIANA   168,-
aubergine, tomatsaus, mozzarella, basilikum, parmesan, svart pepper (M)

INSALATA – SALAT

SALAT MIX   138,-

GORGONZOLA SALAT   128,-
gorgonzola, spesiell balsamisk vinaigrette, valnøtter (M N )

ALLERGENER:

G gluten, S skalldyr, E egg, F fisk, P peanøtter, S soya, M melk, N nøtter (mandel, hassel, val, cashew, pekan, para, pistasje), SE selleri, SEN sennep, SES sesam, SK skjell & bløtdyr, L lupin

CARNE – KJØTT

ENTRECOTE   298,-
blandet salat, ferske grønnsaker

BRASATO AL VINO ROSSO   298,-
ovnsbakte potet, ferske grønnsaker

PRIMI PIATTI – HOVEDRETT

PASTA BOLOGNESE   288,-
tomatsaus, kjøtt, parmesan (G M)

CARBONARA   218,-
bacon, egg, persille (G M E)

TRUFFEL MASCARPONE   228,-
blandet sopp, mascarpone, trøffel, spinat (G M)

LASAGNA   218,-
ragu, mozarella, parmesan (G M)

VONGOLE   248,-
linguine, hjerteskjell, hvitf¬k, persille, svart pepper, tørket chili (G S)

SÅDA   248,-
linguini, favabønner, hvitløk, soltørkede tomater, kapers, persille, svart oliven, hjerteskjell (G S)

CARBONARA   178,-
guanciale, persille, egg (G M E)

RISOTTO FUNGHI   228,-
blandet sopp, hvitvin, hvitløk, persille (M)

RISOTTO SALSICCIA TRUFFEL   228,-
fersk italiensk pølse, trøffel, spinat, løk, persille, smør, parmesan (G M)

DOLCI – DESSERT

TIRAMISU (E M)   138,-

PANNACOTTA (N M)   98,-

ISKREM (M), SORBET   98,-

  22 46 43 43