Pizzameny – september 2018 

Via innovasjon og respekt for tradisjon bruker vi alternativt mel og levende surdeig som grunnlag for oppskriftene på våre lette og unike artisan-pizzaer.

DELLO CHEF – KOKKENS VALG

Se tavlen eller spør din servitør
for dagens pizza spesialitet

PIZZA CON CARNE

IL MATTO   208,-
tipo uno mel, tomat, mozzarella fior di latte, granbiscotto ham, sopp, artisjokker, oliven (G M)

IL DIAVOLO   208,-
tipo uno mel, tomat, fersk mozzarella fior di latte, krydret salami, broccoli rabe, parmesan, oregano (G M)

IL CARRO   208,-
tipo uno mel, tomat, mozzarella fior di latte, krydret pølse, spinat, løk, parmesan, oregano (G M N)

LA TORRE   218,-
turmerik mel, mozzarella fior di latte, ‘nduja (krydret svinekjøttsalumi fra calabria), avokado, løk, sopp, cherrytomater, persille (G M)

IL MONDO   218,-
tipo uno mel, tomat, mozzarella fior di latte, parmaskinke, parmesan (G M)

GLI AMANTI   198,-
hemp mel, mozzarella fior di latte, broccoli rabe, krydret pølse, oregano, chili flak (G M)

PIZZA VEGETARIANA

LA SÅDA   198,-
hel hvete, la såda saus, mozzarella fior di latte, basilikum (G M)

LA LUNA   208,-
tipo uno mel, mozzarella fior di latte, gorgonzola, parmesan, basilikum, oregano (G M)

LA STELLA   198,-
turmerik mel, la såda saus, fersk mozzarella fior di latte, parmesan i ovnen, artisjokker, pinjekjerner, basilikum (G M N)

L’IMPERATRICE   218,-
tipo uno mel, mozzarella fior di latte, blanding av sopp, trøffelkrem, cherrytomater, persille (G M)

IL PAPA   198,-
hel hvete, favakrem, la såda saus, løk, broccoli rabe, dadler, mandler, pepper (G N)

IL MAGO   198,-
hemp mel, mozzarella fior di latte, gorgonzola, pæresyltetøy, valnøtter (G M N)

MARGHERITA   178,-
tipo uno mel, tomat, mozzarella fior di latte, basilikum (G M)

ALLERGENER:

G gluten, S skalldyr, E egg, F fisk, P peanøtter, S soya, M melk, N nøtter (mandel, hassel, val, cashew, pekan, para, pistasje), SE selleri, SEN sennep, SES sesam, SK skjell & bløtdyr, L lupin

  22 46 43 43